LIFESTYLE | Swipe & Shop app lanceert nieuwe feature

dinsdag, maart 31, 2015


Ik kreeg een mail binnen en het bleek een persbericht van Swipe & Shop te zijn, zo leuk! Een poos geleden schreef ik al een artikel over de app 'Swipe & Shop en nu weer, want ze hebben een hele handige nieuwe feature gelanceerd die ik echt even met je wil delen!

Dit artikel is een samenwerking

Voor als je het hebt gemist: Swipe & Shop is een soort Tinder app, maar dan voor kleding en accesoires. Je krijgt allemaal artikelen te zien van verschillende webshops die je meteen kan bestellen of bewaren voor later als je ze leuk vind. Voor meer info kan je altijd even DIT artikel lezen!

Nu even verder naar het punt van dit artikel, namelijk de nieuwe feature! Iedereen kent het probleem, vette vingers op je scherm of net gelakte nagels. Goed nieuws, want vanaf nu hoef je je scherm niet meer aan te raken om te swipen en kleding op te slaan!

Oprichter Nikky Hofland zegt hier over: “Vette vingervlekken op het scherm van het swipen behoort tot één van de grootste ergernissen van onze gebruikers. Door gebruik te maken van gesture recognition kunnen meiden nu  door de nieuwste collecties van webshops swipen zonder zich zorgen te maken over vlekken of krassen op het scherm. Je handen insmeren met crème en tegelijkertijd shoppen, hoe ideaal is dat!”
Ik vind het echt een hele toffe toevoeging, dus ga de app zeker even downloaden als je hem nog niet had! Wat vind je van de toevoeging? Super handig toch?

You Might Also Like

0 reacties

Leuk dat je een reactie achterlaat! Ik lees en beantwoord alles! :) Helaas worden anonieme reacties verwijderd, tenzij je naam in de reactie vermeld staat.